Workshop employer branding 

23 januari 2023

Ruim 20 professionals uit de logistieke sector gingen samen met studenten van Fontys Venlo aan de slag met het thema 'employer branding' tijdens een interactieve workshop.  

Na een inspirerende presentatie door Willeke van Uden en Melika Ezzahti (beiden werkzaam bij Randstad), gingen alle aanwezigen in gemixte groepen aan de slag met ‘employer branding’. 
Kennis, ervaringen en praktische tips werden met elkaar gedeeld. Het gaf professionals vernieuwde inzichten over hoe studenten ‘employer branding’ zien en benaderen. Daarnaast een mooie gelegenheid om in contact te komen met potentieel talent. Voor de studenten een leerzame ochtend waarbij ze een kijkje in de keuken van logistieke bedrijven konden nemen.  

De middag werd afgesloten door een presentatie van Yvonne Peeters (KLG Europe) waarin zij haar verworven inzichten rondom dit thema met het publiek deelde.  

Een mooi voorbeeld van een zeer geslaagd evenement binnen Fieldlabs Noord-Limburg, Technological Innovation & Smart Logistics (TISL). Dank aan de samenwerking met ELC Limburg. 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down