Voorbereiding op toekomstige carrière

20 november 2023

The Student Business Career Society werd voor de vierde keer georganiseerd door het Fieldlab Grenszlab in samenwerking met Alleviating Science, Ondernemend Venlo en het lectoraat Cross-border Business Development.

Aan de hand van een actief programma nam Joost Dijkstra de studenten mee in een stukje reflectie, maar deelde vooral zijn ervaringen in de internationale zakenwereld. Hierbij lag de focus op het leveren van cruciale inzichten in kennis, vaardigheden en gedrag om een ​​succesvolle carrière in deze grensregio te stimuleren.

Het doel van deze jaarlijkse workshop is om studenten de kans te geven om aan hun praktische skills te werken zodat ze nóg aantrekkelijker worden voor toekomstige werkgevers en een vliegende start kunnen maken in hun regionale carrière.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down