The Student Business Career Society

26 september 2022

Wil jij uitgedaagd worden op de thema's ondernemen, strategie en leiderschap? Meld je dan aan voor de 'The Student Business Career Society'. Het Fieldlab Grenszlab organiseert samen met Alleviating Science BV, Ondernemend Venlo en Cross-border Business Development research group een drie-daags programma op 6, 13 en 2 oktober 2022 van 17:30 - 21:00 uur.

Samen met Joost Dijkstra, algemeen directeur van World Trade Center Heerlen Aachen, ga je aan de slag in drie verdiepende workshops over ondernemerschap, organiseren, leiderschap en het bereiken van persoonlijke doelen. Meer informatie over het programma vind je hier.

Het event zit bijna vol, er zijn nog enkele plekken beschikbaar.
Meld je aan en stuur je persoonlijke motivatie naar Nick Poeth (n.poeth@fieldlabsnoordlimburg.nl). Indien je geselecteerd bent ontvang je een persoonlijk bericht.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down