The Student Business Career Society

25 oktober 2022

Tijdens deze driedelige workshop worden studenten van verschillende onderwijsinstellingen in Noord-Limburg, uitgedaagd op de thema's ondernemen, strategie en leiderschap. 
 
Aan de hand van een actief programma nam Joost Dijkstra 27 studenten van HAS green academy en Fontys Venlo mee in een stukje reflectie, maar deelde vooral zijn persoonlijke ervaringen en successen uit zijn rijke carrière. Studenten leerden over internationaal ondernemerschap en ontwikkelden nieuwe inzichten en perspectieven over wonen en werken in de grensregio. Daarnaast ontvingen de studenten praktische handvatten waarmee men zijn of haar persoonlijke loopbaan nog beter kan ontwikkelen. De avond werd afgesloten met het uitreiken van de certificaten van deelname door voorzitter Peter Thissen namens Ondernemend Venlo. 
 
Dank aan alle betrokkenen en deelnemers voor hun bijdragen! Een speciale dank aan Cross-border Business Development, Alleviating Science BV en Ondernemend Venlo voor hun samenwerking. Wij kijken uit naar een volgende reeks workshops! 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down