Terugblik bijeenkomst 'Breaking borders' 

25 mei 2023

In het Fieldlab Grenszlab zoeken onderwijs en ondernemers uit wat we kunnen leren van samenwerken met onze buurlanden. Waar versterkt onze kennis elkaar en hoe zorgen we voor toekomstbestendige en internationale samenwerkingen? Vorige week organiseerden we bij Fontys Venlo in dat kader de inspiratiebijeenkomst 'Breaking borders' voor studenten en het werkveld. 

Een geslaagd event waarin zowel het perspectief van de vraagzijde, de aanbodzijde als de intermediaire organisatie van de D-NL arbeidsmarkt voorbij kwam. Daniel Görtz (Personato) deelde zijn ervaringen als cross-border recruiter, Ton Raijmakers (Viking Direct) als HR manager, Renée Haegens als (voormalig) grenspendelaar en Nick Poeth (projectleider Fieldlab Grenszlab) en proffesor Paul Sars als ontwikkelaars van euregionaal onderwijs. Tot slot nam Maike Hajjoubi de deelnemers mee in het werk van het GrensInfoPunt euregio rijn-maas-noord. Kortom: samen bijdragen aan het ontwikkelen, behouden en aantrekken van talent in de regio Noord-Limburg.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down