Studentenchallenge 2024

26 oktober 2023

Het doel van deze challenge is om studenten van verschillende achtergronden in kleine groepjes oplossingen te laten bedenken voor een probleem uit de praktijk. Daarmee stimuleren we het denken buiten de kaders, ze moeten samenwerken met andere disciplines en niveaus om tot een oplossing te komen. Daarbij komen ze ook nog eens in aanraking met bedrijven in hun werkveld.

De studentenchallenge van 20 maart 2024 richt zich op 3 thema’s: plantaardige voeding, gepersonaliseerde voeding en voedselverspilling. Het zou fijn zijn als iemand van de deelnemende organisatie op deze dag aanwezig kan zijn voor het beantwoorden van vragen. Uiteraard zijn deelnemende organisaties ook uitgenodigd om deel te nemen in de jury die de uiteindelijke winnaar zal aanwijzen.

Uitdagende innovaties of ideeën zijn nog welkom. Mag uw vraagstuk zeker niet ontbreken? Neem dan contact met ons op via info@fieldlabsnoordlimburg.nl.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down