Studentenchallenge 2024

26 oktober 2023

Het doel van deze challenge is om studenten van verschillende achtergronden in kleine groepjes oplossingen te laten bedenken voor een probleem uit de praktijk. Daarmee stimuleren we het denken buiten de kaders, ze moeten samenwerken met andere disciplines en niveaus om tot een oplossing te komen en ze leren elkaars expertises te waarderen. Daarbij komen ze ook nog eens in aanraking met bedrijven in hun werkveld.

Net als afgelopen jaar bieden we een aantal mkb-ers een podium om tijdens deze dag hun innovatief idee te komen pitchen. Studenten van regionale kennisinstellingen gaan hier vervolgens mee aan de slag om tot vernieuwende concepten te komen waar u echt iets aan heeft.

Heeft u als ondernemer een vraagstuk op het gebied van bijvoorbeeld gezondheid, voeding, circulariteit of energietransitie en mag uw innovatie of idee zeker niet ontbreken? Neem dan contact met ons op via info@fieldlabsnoordlimburg.nl.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down