Samenwerking Fieldlabs en Logistiek Totaal

19 september 2023

"Door samen te werken, kunnen de plannen van beide projecten nog meer impact maken. Hierdoor kunnen we van elkaar leren en daarmee nog meer bedrijven helpen met digitaliseren”, zegt adviseur digitalisering Anneloes van Klaveren vanuit Logistiek Digitaal. 
 
DATASET is een project binnen Fieldlab Technological Innovation & Smart Logistics (TISL). Rene Hendrickx (projectleider Fontys Venlo) en Gerwin Zomer (Programme Director Logistics van BISCI) zijn aanwezig bij het formaliseren van de samenwerking. Zij namen het initiatief om het DATASET project te starten met als doel Noord-Limburgse mkb's te ondersteunen bij de digitalisering van hun logistiek. Logistiek Digitaal werd vertegenwoordigd door projectmanager Johan Kerver en Anneloes van Klaveren. 

Neem voor meer informatie contact op met Rene Hendrickx via r.hendrickx@fontys.nl.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down