Samenwerken in de Fieldlabs?

Dit is hoe het werkt. Creëren en groeien doen we graag samen met u. Dien uw projectidee in via onderstaand formulier zodat we onze samenwerking kunnen starten.
LEES VERDER

Van idee naar uitvoering

Projectidee indienen

Stuur uw projectidee in via onderstaand formulier. Als wij uw idee hebben ontvangen neemt de projectleider van het betreffende Fieldlab binnen twee weken contact met u op.
2

Toetsing door de projectleider

Sluit uw projectidee aan bij de ambities van onze Fieldlabs? Dan toetst de projectleider uw idee binnen het kernteam van het betreffende Fieldlab. Na afloop neemt de projectleider opnieuw contact met u op om te bespreken hoe uw idee is ontvangen.
4

Projectopzet presenteren

We presenteren onze projectopzet in het kernteam van het betreffende Fieldlab. Zijn er verbeterpunten? Dan voegen we die toe. Is iedereen enthousiast? Dan gaan we aan de slag!
6

Uitvoering project

Tijdens de uitvoering van het project vindt periodiek overleg plaats over de voortgang. Na de uitvoeringsfase vindt een evaluatie plaats en worden eventuele vervolgstappen bepaald.

Evaluatie en vervolg

Zorg ervoor dat uw projectidee voldoet aan de volgende punten:

  • Het project draagt bij aan talentontwikkeling in de regio Noord-Limburg;
  • Er wordt binnen het project samengewerkt met het bedrijfsleven, gezondheidsinstellingen of andere organisaties, bij voorkeur uit Noord-Limburg;
  • Het project draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe kennis en bewustwording rondom de thema’s in de vijf Fieldlabs of in de regio Noord-Limburg. Daarnaast draagt het mogelijk bij aan de ontwikkeling van nieuwe onderwijsinhoud of vormen rondom deze thema’s;

  • Er wordt binnen het project samengewerkt met minimaal twee onderwijsinstellingen uit Noord-Limburg;
  • Het project mag reeds verbonden zijn aan andere relevante initiatieven en faciliteiten in de regio, zoals de andere fieldlabs en themalijnen in de Regiodeal, CIV's, CoE's en Brightlands campussen. Dit is geen voorwaarde, echter zoeken wij wel actief naar kansen op dit gebied;
  • Het is niet toegestaan om in de Fieldlabs te werken aan projecten die al via een andere weg gesubsidieerd worden door de Rijksoverheid, Provincie Noord-Limburg of Regio Noord-Limburg.

Dien uw projectidee in

Omschrijf hier uw projectidee. De projectleider van het betreffende Fieldlab neemt vervolgens contact met u op.
samenwerken formulier
Welk probleem wilt u oplossen? Verwoord in 1 zin waar u tegenaan loopt.
Wat is de doelstelling van het project? Waarom wilt u dit doel verwezenlijken?

Contact met Fieldlabs

info@fieldlabsnoordlimburg.nl
Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down