Positieve gezondheid als modulaire motivatie

27 mei 2022

Vorige week heeft er een overleg plaatsgevonden tussen drie enthousiaste docenten van Fontys Hogeschool Venlo en Gilde Opleidingen over de voortgang van het programma positieve gezondheid.

Fontys Hogeschool Venlo en Gilde Opleidingen ontw­ikkelen samen met lokale zorgorganisaties een reeks lesmodules gebaseerd op positieve gezondheid. De modules helpen de organisaties om k­wetsbare doelgroepen te coachen en motiveren bij het ­werken aan een gezondere leefstijl. De eerste pilots hiervan worden momenteel uitgevoerd.

Daarnaast wordt ook een verdiepingsmodule positieve gezondheid ontwikkeld. Deelnemers leren welke rol zij kunnen nemen om positieve gezondheid in hun directe omgeving, organisatie of de maatschappij vorm te geven. Dit najaar start een eerste pilot van deze verdiepingsmodule.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down