SCDC ontmoetingsplek voor de regionale logistiek

24 juni 2022

Op 9 juni is het Supply Chain Development Centre (SCDC) bij Fontys Venlo geopend. Het SCDC is een fysieke, inspirerende ontmoetingsplek voor het logistieke bedrijfsleven, onderwijs en overheid.

Twee leden van het European Logistics Center (ELC Limburg) trapten de opening af met hun visie over problematiek op de arbeidsmarkt en de toegevoegde waarde van het SCDC hierin. Onder andere Roel Verberk gaf een toelichting over supply chain development en het programma van het SCDC voor komende periode. Wethouder Jenniskens van de gemeente Venray gaf de genodigden een inhoudelijke toelichting over het belang van het SCDC voor de regio Noord-Limburg. Er was daarnaast voldoende mogelijkheid tot netwerken met verschillende organisaties in de logistieke sector.

Het SCDC is een fysieke, inspirerende ontmoetingsplek voor het logistieke bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Initiatiefnemers zijn ELC Limburg, KennisDC Logistiek Limburg, Maastricht University, Gilde Opleidingen, Fontys Venlo, Fieldlabs TISL, SMART Logistics Centre Venlo, Gemeente Venlo, Gemeente Venray. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met de projectleider van het Fieldlab TISL, Fred Nooijen via f.nooijen@fieldlabsnoordlimburg.nl.  

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down