Ontdek de toekomst van techniek tijdens 'Meet the Future Engineers'

15 december 2023

'Meet the Future Engineers' biedt een unieke gelegenheid voor studenten, bedrijven en ouders om de fascinerende wereld van techniek en logistiek te verkennen. 

De tentoonstelling belooft een overvloed aan creativiteit en technologische vindingrijkheid te presenteren. Het evenement gaat verder dan alleen een platform voor studenten om hun vaardigheden te tonen; het dient tevens als een ontmoetingspunt voor bedrijven die in contact willen komen met potentiële toekomstige werknemers, en voor ouders om het potentieel van technische opleidingen te ontdekken. 

Opleidingen
Diverse studierichtingen zullen vertegenwoordigd zijn, waaronder Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Industrieel Product Ontwerpen, Informatica, Logistiek en het Greentechlab. Daarnaast krijgen bezoekers de kans om verschillende projecten binnen de Fieldlabs Noord-Limburg te verkennen.

Het 'Meet the Future Engineers' evenement gaat verder dan slechts één dag. Geselecteerde werken zullen nog een week langer te bewonderen zijn bij de Maaspoort, waardoor geïnteresseerden voldoende tijd hebben om de exposities te verkennen en de creativiteit van de jonge ingenieurs te waarderen. 

Netwerken
Dit initiatief is niet alleen een viering van studentenprestaties, maar ook een cruciale stap om bruggen te slaan tussen onderwijsinstellingen, bedrijven en de bredere gemeenschap. Het benadrukt de waarde van technisch onderwijs en de impact ervan op de maatschappij en de industrie. Het 'Meet the Future Engineers' evenement belooft een inspirerende en educatieve ervaring te worden die de deuren opent naar een veelbelovende toekomst in techniek en logistiek. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze ontdekkingsreis en te zien hoe de toekomstige ingenieurs hun stempel zullen drukken op de wereld van technologie en innovatie. 

Meet the Future Engineers vindt plaats op 16 januari 2024 van 19:00 tot 22:00 uur in Theater De Maaspoort, Oude Markt 30 in Venlo. Iedereen is welkom deze avond en aanmelden is niet nodig.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down