Mkb-ers krijgen via project CARBON-les hulp bij verduurzaming

21 september 2023

Ook de logistieke sector staat een enorme uitdaging te wachten op het gebied van verduurzaming. Het project CARBON-les van het Fieldlab Technological Innovation & Smart Logistics (TISL) helpt mkb-ondernemers uit Noord-Limburg om hier actief mee aan de slag te gaan. Het project biedt samen met ketenpartners ondersteuning en praktische handvaten bij het verduurzamen van processen en organisatiestructuren binnen een bedrijf.   

Het programma bestaat uit meerdere strategische en operationele workshops. Tijdens de strate­gische workshops richten we ons met name op het in kaart brengen van de CO2-emissie van het hele bedrijf. In de operationele workshops wordt ingezoomd op het optimaliseren en verduurzamen van diverse processen binnen het bedrijf, mogelijke samenwerkingen in de keten en voortzetting van verduurzaming. 

Het project is inmiddels gestart, maar er is ruimte voor meer bedrijven. Wilt u meer informatie hierover of gaat u graag in gesprek over hoe u uw eigen organisatie kunt verduurzamen? Neem dan contact op met Fred Nooijen via f.nooijen@fieldlabsnoordlimburg.nl of via +31 6 25478725. 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down