Mbo en hbo studenten doen samen onderzoek 

25 mei 2023

Tijdens deze casus is onderzoek gedaan naar kostenbesparing op het containertransport van CTV. Studenten gingen één dag per week aan de slag bij CTV op locatie en werkten daarnaast op school aan het project. Door wekelijks aanwezig te zijn bij CTV kregen de studenten een unieke inkijk in de dagelijkse werkzaamheden binnen CTV.  Een succesvol project waarin studenten van elkaar geleerd hebben en naar tevredenheid van CTV een project hebben opgeleverd. Dank voor de samenwerking CTV en in het bijzonder Hans Denessen en Dennis Schouren voor hun bijdrage aan dit project. 

Samenwerking tussen verschillende onderwijsniveaus is heel belangrijk. Kennisdeling en -ontwikkeling draagt bij aan de kwaliteit van ons onderwijs en daarmee het talent in onze regio.

In het Fieldlab Technological Innovation & Smart Logistics brengen we alle Noord-Limburgse kennis en kunde op het gebied van techniek en logistiek samen. We zorgen dat studenten, onderwijsinstellingen en ondernemers elkaar ontmoeten. Benieuwd wat Fieldlabs voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met ons op via info@fieldlabsnoordlimburg.nl of dien hier direct uw projectidee in: Samenwerken - Fieldlabs Noord-Limburg (fieldlabsnoordlimburg.nl)

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down