Maximaal bijdragen aan een circulair Noord-Limburg

22 april 2022

Hoe mooi zou het zijn om te leven, werken en ondernemen in een regio waarin circulariteit de norm is? In een Noord-Limburg waar we energie en grondstoffen optimaal gebruiken en waar al onze producten en processen één gesloten cirkel vormen. Maar hoe profiteert u van de reststromen van bijvoorbeeld uw buurbedrijf? En hoe kunnen uw eigen reststromen als grondstof gebruikt worden? Het Fieldlab Circulaire Transitie helpt daarbij.   

Natuurlijk duurt het nog even voor al onze producten en processen één gesloten cirkel vormen, maar tot die tijd willen we graag al zoveel mogelijk bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie. Hoe geeft u rest- en bijstromen een tweede leven? In het nieuwe Fieldlab Circulaire Transitie brengen we wetenschappers, docenten, studenten en ondernemers daarom samen en stimuleren we kennisdeling en innovatie op het gebied van circulariteit. Wat ‘afval’ is voor één bedrijf, kan een grondstof zijn voor de ander.   

Heeft u een vraag of projectidee? Of wilt u samenwerken in het Fieldlab Circulaire Transitie? Neem contact op met Carla Koopman (c.koopman@fieldlabsnoordlimburg.nl). Zij bespreekt graag de mogelijkheden samen met u. 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down