Lancering Knabbelpad community

25 januari 2024

Knabbelpad community is een online platform voor iedereen die meer wil weten over dit mooie project en kennis en ervaring wil delen over biodiversiteit en paardengezondheid. Neem eens een kijkje: Knabbelpad community

Het Knabbelpad is een project binnen het Fieldlab Grenszlab en gericht op de verbetering van biodiversiteit, paardenwelzijn en duurzaamheid. Daarnaast creƫert het project kansen voor regionale ondernemers door het verhogen van het hippische toerisme binnen de regio. Het is een samenwerking tussen HAS green academy, Yuverta, Gilde Opleidingen, verschillende Limburgse gemeentes en natuurorganisaties.

Het eerste Knabbelpad bevindt zich aan de Kulbergweg in Kronenberg, achter de parkeerplaats van Equestrian Centre de Peelbergen.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down