GROW 2022

29 juni 2022

Op 23 juni vond GROW 2022 plaats, waar studenten van Limburgse onderwijsinstellingen het bedrijfsleven inspireerden met innovatieve agrofood onderzoeken en concepten binnen de thema’s voeding, duurzaamheid en techniek.  

Ook de Fieldlabs Noord-Limburg waren vertegenwoordigd. Studenten van o.a. HAS Hogeschool en Yuverta lieten mooie innovaties zien die in samenwerking met het regionale bedrijfsleven tot stand komen.  

Een voorbeeld hiervan is een project binnen het Fieldlab Future Farming, waarbij in samenwerking met Kuhn een nieuwe wikkeltechniek voor kuilvoerbalen wordt onderzocht. Studenten vergelijken de nieuwe techniek met bestaande technieken in een uitgebreid onderzoek. Een groep studenten van Yuverta onderzoekt en test vervolgens hoe de nieuwe techniek in de praktijk tot haar recht komt. 

Gefeliciteerd aan alle prijswinnaars en bedankt voor de deelname aan GROW 2022! 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down