Grenszlab Challenge

2 november 2022

In dit project werken studenten, bedrijven en de regio samen in een innovatieve en creatieve omgeving. Studenten van verschillende onderwijsinstellingen gaan een challenge met elkaar aan waar ze (grensoverschrijdende) ondernemingsplannen creƫren en delen. Door deze samenwerking krijgen studenten een kans om hun vaardigheden te ontwikkelen, te netwerken en in contact te komen met werkgevers uit de regio. Het bedrijfsleven krijgt toegang tot jong talent.

Vorig jaar september vond de eerste Grenszlab Challenge plaats bij Daily Trade Fair in Venlo. Ruim 100 studenten van HAS green academy, Maastricht University Campus Venlo en Fontys Venlo werkten samen, met hulp van experts aan innovatieve ondernemersplannen. Deze werden later op de dag door de studenten gepitched aan een jury. Daarnaast werden verschillende workshops georganiseerd en gaf keynotespreker Veerle Vrenken van Effecty een inspirerende presentatie.

Wij kijken uit naar de tweede editie in 2023!

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down