Fieldlabs trekken de regio in

23 januari 2023

Samen wordt gekeken hoe de gemeente een rol kan spelen in de verbinding tussen ondernemers en onderwijs en op welke vlakken een samenwerking kan worden gezocht. Ook wordt besproken hoe lokale ondernemers gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die Fieldlabs bieden. Want Fieldlabs kunnen veel betekenen voor ondernemend Noord-Limburg! 

Op de foto van links naar rechts: Wouter Josso (voorzitter stuurgroep Fieldlabs Noord-Limburg), Machteld Beukema (wethouder gemeente Peel en Maas), Rob Wanten (wethouder gemeente Peel en Maas) en Inge Homan (programmamanager Fieldlabs Noord-Limburg).

Dank aan gemeente Peel en Maas, Beesel, Bergen, Horst aan de Maas en Venlo voor hun ontvangst. Wij kijken uit naar het bezoek aan de overige gemeenten. 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down