Fieldlabs trekken de regio in

27 februari 2023

Noord-Limburg is een mooie ondernemende regio met een hoofdrol voor het mkb. Daarnaast is Noord-Limburg ook een onderwijsregio met diverse kennisinstellingen van mbo tot wo. Fieldlabs Noord-Limburg wil samen met de overheid deze kennis en ondernemerschap in de regio met elkaar verbinden.

Eerder deze maand waren Marc Pruijssers en Hans Aarts (stuurgroep Fieldlabs) op bezoek bij wethouder Janine van Hulsteijn en Noël Jilissen – bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Gennep. Er is verkend hoe de gemeente een rol kan spelen in de verbinding tussen ondernemers en onderwijs en op welke vlakken een samenwerking kan worden gezocht. Ook is besproken hoe lokale ondernemers gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die Fieldlabs bieden. Want Fieldlabs kunnen veel betekenen voor ondernemend Noord-Limburg!

Dank voor de ontvangst Gemeente Gennep!

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down