Agenda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula, arcu eget eleifend accumsan, nulla nibh finibus enim, ac commodo elit enim sit amet dui.
LEES VERDER

Fieldlabdag

Brightlands Campus Greenport Venlo | Villa Flora

Fieldlabs Noord-Limburg nodigt alle partners, de regio en het regionaal mkb-bedrijfsleven uit voor de Fieldlabdag. Welke plannen zijn in de maak en wat kunt u het komende jaar verwachten? Welke thema's spelen bij u in de organisatie en hoe kunt u aansluiten bij de Fieldlabs Noord-Limburg? Meer informatie volgt op een later moment, maar zet […]

Let's create and grow

Meer weten of zelf aan de slag?

Heeft u een vraag over de Fieldlabs? Of wilt u bijdragen aan een innovatief project binnen één van de vijf Fieldlabs? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen.
Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down