Agenda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula, arcu eget eleifend accumsan, nulla nibh finibus enim, ac commodo elit enim sit amet dui.
LEES VERDER

Opening Knabbelpad

Peelbergen Equestrian Centre

Graag nodigen wij u uit voor de officiële opening van het 'Knabbelpad' op 13 juni bij Peelbergen Equestrian Centre in Kronenberg. Het 'Knabbelpad' is een van de projecten die vallen onder het Fieldlab Grenszlab. In dit project onderzoeken studenten van Yuverta, HAS Hogeschool Venlo en Hippisch College Limburg samen de biodiversiteit langs bestaande ruiterpaden en […]

GROW

Brightlands Campus Greenport Venlo Sint Jansweg 20, Venlo, Limburg

GROW vindt dit jaar plaats op 23 juni 2022 en begint om 13.00 uur. Meer informatie over de programmering volgt.  

Let's create and grow

Meer weten of zelf aan de slag?

Heeft u een vraag over de Fieldlabs? Of wilt u bijdragen aan een innovatief project binnen één van de vijf Fieldlabs? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen.
Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze toekomstige digitale nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down