Agenda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula, arcu eget eleifend accumsan, nulla nibh finibus enim, ac commodo elit enim sit amet dui.
LEES VERDER

Knabbelpad event

Grand Café 1466 Kronenbergweg 19, 5976 NV Kronenberg

Op woensdag 31 mei organiseert Fieldlabs Noord-Limburg een event speciaal voor professionals in de paardenhouderij, hobbymatige paardeneigenaren, (horeca-) ondernemers, studenten, grondbezitters en beleidsmedewerkers in het openbare groen. De avond staat in het teken van het Fieldlabs project ‘Knabbelpad’ en belooft een inspirerende en verdiepende bijeenkomst te worden. We gaan in gesprek over het belang van […]

Fieldlab middag

Villa Flora | Future Forum Villafloraweg 1, 5928 SZ Venlo

Op donderdag 8 juni organiseren de Fieldlabs Noord-Limburg in Villa Flora in Venlo een event speciaal voor mkb-ondernemers en medewerkers van onderwijsinstellingen uit Noord-Limburg. De middag start op 12:30 uur en staat in het teken van veerkracht en belooft een verdiepende en prikkelende bijeenkomst te worden. Komt u ook? Klik hier om u aan te […]

Let's create and grow

Meer weten of zelf aan de slag?

Heeft u een vraag over de Fieldlabs? Of wilt u bijdragen aan een innovatief project binnen één van de vijf Fieldlabs? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen.
Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down