The Student Business Career Society

10/20/2022 18:30 - 11/03/2022 21:00

Wil jij meer weten over ondernemen, leiderschap en het behalen van persoonlijke doelen? Meld je dan aan voor de 'Student Business Career Society'. Het Fieldlab Grenszlab organiseert samen met Alleviating Science BV, Ondernemend Venlo en Cross-border Business Development research group een drie-daags programma op 6, 13 en 20 oktober 2022 van 17:30 - 21:00 uur.

Samen met Joost Dijkstra, algemeen directeur van World Trade Center Heerlen Aachen, ga je aan de slag in drie verdiepende workshops over ondernemerschap, organiseren, leiderschap en het bereiken van persoonlijke doelen.

Het event zit bijna vol, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meld je aan en stuur je persoonlijke motivatie naar n.poeth@fieldlabsnoordlimburg.nl. Indien je geselecteerd bent ontvang je een persoonlijk bericht.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down