Ontdek de toekomst van techniek tijdens het event 'Meet the Future Engineers'

16 januari 2024 19:00 - 22:00

Dinsdag 16 januari 2024 organiseert Fieldlabs Noord-Limburg in samenwerking met Fontys Venlo en Gilde Opleidingen het 'Meet the Future Engineers' evenement, een inspirerende tentoonstelling gehouden in de Maaspoort. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid voor studenten, bedrijven en ouders om de fascinerende wereld van techniek en logistiek te verkennen. 

De tentoonstelling belooft een overvloed aan creativiteit en technologische vindingrijkheid te presenteren. Het evenement gaat verder dan alleen een platform voor studenten om hun vaardigheden te tonen; het dient tevens als een ontmoetingspunt voor bedrijven die in contact willen komen met potentiële toekomstige werknemers, en voor ouders om het potentieel van technische opleidingen te ontdekken. 

Opleidingen 

Diverse studierichtingen zullen vertegenwoordigd zijn, waaronder Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Industrieel Product Ontwerpen, Informatica, Logistiek, en het Greentechlab. Dit brede scala benadrukt de veelzijdigheid en interdisciplinaire aard van de technische en logistieke sector. Bezoekers krijgen de kans om de nieuwste technologische ontwikkelingen te bewonderen, innovatieve ontwerpen te verkennen en meer te leren over de toekomst van deze boeiende vakgebieden. 

Het 'Meet the Future Engineers' evenement gaat verder dan slechts één dag. Geselecteerde werken zullen nog een week langer te bewonderen zijn bij de Maaspoort, waardoor geïnteresseerden voldoende tijd hebben om de exposities te verkennen en de creativiteit van de jonge ingenieurs te waarderen. 

Netwerken 

Dit initiatief is niet alleen een viering van studentenprestaties, maar ook een cruciale stap om bruggen te slaan tussen onderwijsinstellingen, bedrijven en de bredere gemeenschap. Het benadrukt de waarde van technisch onderwijs en de impact ervan op de maatschappij en de industrie. Het 'Meet the Future Engineers' evenement belooft een inspirerende en educatieve ervaring te worden die de deuren opent naar een veelbelovende toekomst in techniek en logistiek. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze ontdekkingsreis en te zien hoe de toekomstige ingenieurs hun stempel zullen drukken op de wereld van technologie en innovatie. Aanmelden voor deze avond is niet nodig. 

Meer informatie?
Neem dan contact op met Fred Nooijen, projectleider Fieldlab TISL, via 06-25478725 of f.nooijen@fieldlabsnoordlimburg.nl  

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down