Duurzamer door digitalisering

4 april 2024 15:00 - 18:00

Ontdek hoe u met slimme data en procesaanpassingen vandaag al CO2 kunt besparen. We dagen u uit om de status-quo te bespreken en te doorbreken. Kom naar onze netwerkbijeenkomst 'Duurzamer door Digitalisering' op 4 april 2024 in Fontys Venlo.

Met sprekers, Hugo Bankers (Logistiek Digitaal), Paul Bessems (Weconomics) en Willem Verschuuren (Thijs Logistiek) die vanuit verschillende invalshoeken onze bezoekers meenemen hoe we de uitdagingen in de logistiek, duurzaamheid en digitalisering kunnen omarmen en zelf verantwoordelijk kunnen nemen voor een duurzamere toekomst. Krijg inzicht in de voortgang van de projecten CARBON-les en Dataset en leer hoe ook u van deze kunt profiteren. Discussieer mee en ga naar huis met praktische tips om direct aan de slag te gaan. Na afloop gaat u niet alleen naar huis met inspiratie, maar ook met concrete suggesties om uw bedrijf groener te maken.

Wat als u de controle pakt?
Door slimmer gebruik te maken van data en processen, kunt u CO2 besparen zonder te wachten op wetgeving of elektrificatie. Het is tijd om proactief te zijn en de verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzamere toekomst. Laat u verrassen en ben erbij!

Aanmelden via https://forms.gle/4Z7U7xL9LqJUxPop9

 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down