Lancering Hotspot Duurzaam voedselsysteem

14 maart 2024 16:00 - 20:00

Samen leren, innoveren en onderzoeken in de transitie naar een gezond, eerlijk en circulair voedselsysteem. Hiervoor bundelt Yuverta in de regio Limburg/Noord-Brabant de krachten in de Hotspot Duurzaam voedselsysteem.

Netwerk
In de hotspot werken (bedrijfs)partners samen met docenten aan innovatief onderwijs. Dat doen we binnen de samenwerkingsverbanden Beet! en
AgroLeeft, en met de practoraten Duurzaam bodembeheer, Circulaire Voedselsystemen en Innovaties voor duurzaam en gezond voedsel.
De hotspot verbindt de Yuverta agrofood opleidingen, Yuverta leven lang ontwikkelen en de Yuverta mbo locaties Boxtel, Den Bosch, Helmond en Horst.
Samen met de onderwijspartners in de regio leiden zij de makers van het voedsel van de toekomst op.

Lancering 14 maart
Tijdens de lancering nemen we u mee in onze visie, de doelstellingen en de activiteiten van de hotspot. Ook presenteren de drie Yuverta practoraten zich. We gaan samen actief aan de slag met enkele vraagstukken in werksessies en sectorgroepen.

Aanmelden via: Lancering hotspot duurzaam voedselsysteem (office.com)

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down