Agenda

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula, arcu eget eleifend accumsan, nulla nibh finibus enim, ac commodo elit enim sit amet dui.
LEES VERDER

Kennisexpo Meet The Future Engineers

De Maaspoort Theater & Events Venlo Oude Markt 30, Venlo

Dinsdag 16 januari 2024 organiseert Fieldlabs Noord-Limburg in samenwerking met Fontys Venlo en Gilde Opleidingen de kennisexpo Meet The Future Engineers. Er is werk te zien van mbo en hbo […]

Studentenchallenge

Studenten van verschillende regionale kennisinstellingen gaan deze dag aan slag met actuele vraagstukken uit het bedrijfsleven. Net als afgelopen jaar bieden we een aantal mkb-ers een podium om tijdens deze […]

Let's create and grow

Meer weten of zelf aan de slag?

Heeft u een vraag over de Fieldlabs? Of wilt u bijdragen aan een innovatief project binnen één van de vijf Fieldlabs? Neem contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen.
Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down