Even voostellen: Carla Koopman

25 oktober 2022

Graag stellen wij Carla Koopman voor, projectleider Fieldlab Circulaire Transitie. 

“Na twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de chemische industrie, leid ik sinds 2020 studenten van Maastricht University op tot engineers. Op de universiteit ben ik onder andere betrokken bij de bachelor Circular Engineering en bij de onderzoeksgroep Circular Chemical Engineering. 

De circulaire transitie is een uitdaging voor iedereen die woont, werkt en onderneemt in Noord-Limburg. In het Fieldlab Circulaire Transitie werken we daarom aan het ontwerpen van circulaire materialen, producten en processen. Door intensief samen te werken willen we de transitie waar mogelijk verbeteren en versnellen. In ons Fieldlab combineren we theoretische en praktische kennis met visionaire dromen en down-to-earth oplossingen. Zo dragen we bij aan een nieuwe, commerciële én circulaire werkelijkheid.” 

Heeft u een onderzoeksvraag of projectidee? Neem contact op met Carla (c.koopman@fieldlabsnoordlimburg.nl).

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down