Even voorstellen: Peter Roelofs

24 juni 2022

Graag stellen wij Peter Roelofs voor, projectleider Fieldlab Future Farming.
“Zeven jaar geleden ben ik bij de HAS Hogeschool in Venlo gaan werken voor de opleidingen Bedrijfskunde en agri-foodbusiness, Business Management in Agriculture & Food en Toegepaste Biologie. Voor die tijd werkte ik bijna dertig jaar als praktijkonderzoeker aan Wageningen University & Research. 

Ik ben een groot voorstander van samenwerkingen tussen het onderwijs en het bedrijfsleven, in het bijzonder in opleidingen waarbij ik betrokken ben. In mijn ogen is samenwerken met het bedrijfsleven een voorwaarde om studenten te kunnen opleiden tot mensen die een bijdrage kunnen leveren aan de praktijk. In ons Fieldlab werken we daarom aan vraagstukken die enerzijds aansluiten op de hedendaagse praktijk en anderzijds bijdragen aan het klaarstomen van studenten voor een mooie toekomst in onze regio.” 

Heeft u een onderzoeksvraag of projectidee? Neem contact op met Peter (p.roelofs@fieldlabsnoordlimburg.nl). 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down