Even voorstellen: Nick Poeth

24 mei 2022

Graag stellen wij Nick Poeth voor, projectleider van Fieldlab Grenszlab. 

“Ik heb bedrijfs- en consumentenwetenschappen gestudeerd en volgde een master in management, economie en consumentenwetenschappen. Sinds 2014 werk ik op Fontys International Business School en doceer ik de vakken Supply Chain Management en Management Accounting.

Als geboren en getogen Venlonaar heb ik de grens met Duitsland de afgelopen jaren van dichtbij zien vervagen. Hoewel die grens al lang niet meer fysiek aanwezig is, bestaat er gevoelsmatig nog altijd een afstand tussen Noord-Limburg en onze oosterburen. Wanneer we aanstormend talent aan onze regio willen verbinden is het van groot belang dat we werken aan het verkleinen van die afstand. Dit doen we in ons Grenszlab. Ons doel? Constructief en grenzeloos samenwerken.”

Heeft u een onderzoeksvraag of projectidee? Neem contact op met Nick (n.poeth@fieldlabsnoordlimburg.nl). Sluit aan bij ons grensoverschrijdende netwerk!

 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down