Even voorstellen: Josephine Maranus

26 september 2022

Graag stellen wij Josephine Maranus voor, projectleider Fieldlab Voeding & Gezondheid.

“Met een achtergrond in projectmanagement en in het begeleiden van diverse organisaties en managers, heb ik de afgelopen jaren bijgedragen aan diverse samenwerkingsverbanden tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Namens Yuverta leid ik nu het Fieldlab Voeding & Gezondheid, een plek waar we met een open blik en mindset aan de slag gaan met het realiseren van mooie samenwerkingen. 

We zoeken in ons Fieldlab niet alleen naar antwoorden op vraagstukken uit het bedrijfsleven: we onderzoeken ook hoe we het maximale halen uit de samenwerking tussen de Noord-Limburgse onderwijsinstellingen. Dit alles in een prettige leer- en onderzoeksomgeving met als doel het versterken van de innovatiekracht van onze regio.” 

Heeft u een onderzoeksvraag of projectidee? Neem contact op met Josephine (j.maranus@fieldlabsnoordlimburg.nl).

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down