Even voorstellen: Inge Homan

22 april 2022

Graag stellen wij Inge Homan voor, programmamanager van de Fieldlabs. “De afgelopen vijfentwintig jaar heb ik gewerkt aan de begeleiding en realisatie van diverse projecten in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Sleutelfactoren voor het slagen van deze projecten waren samenwerken, elkaar gunnen te delen in winst, maar vooral: plezier hebben in het creëren van iets dat voorheen nog niet bestond.  

Als programmamanager wil ik deze factoren inzetten om de winkansen voor zowel studenten als werkgevers in Noord-Limburg te verzilveren. 

Enerzijds vinden onderwijsinstellingen aansluiting bij de praktijk en doen studenten relevante werkervaring op en maken ze kennis met de enorme rijkdom aan bedrijvigheid en innovatiekracht in de regio. 

Anderzijds kunnen werkgevers slim gebruik maken van samenwerkingen in mbo-, hbo-, en wo-combinaties en hebben ze verbinding met het talent van de toekomst. In onze Fieldlabs onderzoeken en testen we samen ideeën en concepten waar uiteindelijk heel Noord-Limburg vruchten van plukt.” 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down