Even voorstellen: Fred Nooijen

14 juli 2022

Graag stellen wij Fred Nooijen voor, projectleider Fieldlab Technological Innovation & Smart Logistics.
“Na vijftien jaar in het technische bedrijfsleven te hebben gewerkt ben ik sinds 2009 werkzaam bij Fontys Venlo, op dit moment in de rol van projectleider Human Capital binnen het International Logistiek Expertise Centrum (ILEC). Met een gevarieerde achtergrond in zowel het bedrijfsleven als in het onderwijs, werk ik als projectleider van het Fieldlab Technological Innovation & Smart Logistics aan technische en logistieke innovaties voor de regio Noord-Limburg.

In ons Fieldlab brengen we studenten, ondernemers en andere relevante stakeholders bij elkaar, waardoor een vruchtbare voedingsbodem ontstaan voor creativiteit, vernieuwing en verandering. Van deze wisselwerking plukken zowel studenten als ondernemers vruchten en ontstaan de juiste kennis en skills die nodig zijn voor een nóg sterkere regio.”

Heeft u een onderzoeksvraag of projectidee? Neem contact op met Fred (f.nooijen@fieldlabsnoordlimburg.nl).

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down