Een perfect tussenjaar voor eerste groep deelnemers 

22 juni 2023

MijnTussenjaar; een project waarin studenten constructief aan de slag gaan met het beter leren kennen van zichzelf, van het diverse aanbod in opleidingen en van de mogelijkheden in het bedrijfsleven. Ook ontwikkelen ze hun professionele skills door te netwerken, organiseren en communiceren. Deelnemers ervaren wat er wel en niet bij hen past, want ervaringen zijn de beste basis voor het maken van een passende keuze!

Het succes van deze eerste editie blijkt wel uit de enthousiaste verhalen. Deelnemers hebben zichzelf beter leren kennen en hebben allemaal een mooi plan ontwikkeld om na de zomer gemotiveerd aan een opleiding of studie te beginnen!

Deze succesvolle pilot krijgt een vervolg in september 2023. Meer weten? Kijk op Mijn Tussenjaar - HAS green academy Venlo of neem contact op met Lineke Thissen via tussenjaar@has.nl.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down