Een bredere kijk op gezondheid

26 september 2022

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid. Het draagt bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Wij zijn overtuigd van dit gedachtegoed en de bijdrage die het kan leveren aan mensen in kwetsbare posities. Binnen het Fieldlab Voeding & Gezondheid zijn inmiddels de successen te zien van projecten en samenwerkingen waarin het gedachtegoed Positieve Gezondheid centraal staat.  

In het onderstaand artikel lees je meer over het opgeleverde rapport van Sociale Agenda (SAL) in Limburg. Volgens het opgeleverde rapport draagt Positieve Gezondheid bij aan de weerbaarheid en zelfredzaamheid van kwetsbare Limburgers.  

Rapport Onderzoek Sociale agenda Limburg: Positieve Gezondheid draagt bij aan weerbaarheid en zelfredzaamheid van kwetsbare Limburgers - Institute for Positive Health (iph.nl) 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down