Digitalisering blijft in ontwikkeling 

22 juni 2023

Digitale transformatie omvat de integratie van digitale technologieën en oplossingen in elk bedrijfsgebied. Dit betekent veranderingen op sociaal en technologisch vlak. Organisaties moeten hierdoor anders gaan werken. Er moet veel meer bewustwording komen rondom dit belangrijke thema. Daarnaast wordt er kennis ontwikkeld, welke verankerd wordt in opleidingen en kennissessies.

In dit kader is er een nieuw project binnen het Fieldlab TISL: 'DATASET'. Met het project 'DATASET' wil het Fieldlab TISL het Noord-Limburgse mkb ondersteunen met als doel om de samenwerking tussen logistiek en ICT in bedrijven te bevorderen. Er wordt een ecosysteem en innovatieplatform ontwikkeld op het gebied van digitale en datagedreven logistiek. Bedrijven kunnen diverse kennissessies volgen en gaan aan de slag met het ontwikkelen van een roadmap om hun digitale transformatie te kunnen realiseren.

Wilt u meer informatie over dit project? Neem contact op met René Hendrickx: r.hendrickx@fontys.nl

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down