Circulair ondernemen in bouwbeslag, meubilair en elektromotoren

26 oktober 2023

Vanuit het Fieldlab Circulaire Transitie zijn we met drie bedrijven aan de slag gegaan om samen die stappen te zetten; AMI Bouwbeslag (producent van aluminium bouwbeslag), Cooloo (ontwerpt en produceert duurzame coatings voor interieur en industriƫle toepassingen) en Remade in Holland (remanufacturing en reparatie van mechanische en elektromechanische producten en componenten voor hergebruik).

Een interdisciplinaire samenwerking met studenten van de opleiding International Business (Fontys Venlo) en Health, Ethics and Society (Maastricht University). Het project bestrijkt een langere periode zodat de kennis wordt overgedragen en opgebouwd.

Dank aan AMI, Cooloo en Remade in Holland voor het ontvangen en begeleiden van onze studenten. We verwachten mooie eerste stappen waarover we u graag later informeren.

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down