Beleef de logistieke keten; een groot succes!

25 oktober 2022

De opkomst in het Supply Chain Development Center in Venlo was groot en blij waren we met de brede vertegenwoordiging aan logistieke bedrijven. Het was een middag vol inspiratie en energie waar het regionale bedrijfsleven samenkwam met mbo en hbo studenten binnen de sector. Centraal stonden: elkaar ontmoeten, inspireren en kennis delen.  

Studenten maakten kennis met het regionaal opleidingsaanbod binnen het supply chain management en de logistieke sector. Voor de aanwezige bedrijven, Seacon Logistics, DSV Road en DSV Solutions, LogicLeap, Vida XL, Ewals Cargo Care, Hutchison Ports Venlo en KLG Europe, dé kans om potentieel talent te ontmoeten.  

Tijdens het event kregen de deelnemende studenten onder andere een netwerktraining en een inkijkje bij de bedrijven via ‘virtual reality’.  

Beleef de logistieke keten is een samenwerking tussen de onderwijsinstellingen Gilde Opleidingen, Fontys Venlo en Maastricht University, netwerkpartner Meet the Youngsters en het regionale bedrijfsleven.
Samen zetten we een koers uit voor onderwijs en bedrijven op weg naar de banen van de toekomst. En door te zorgen voor de juiste faciliteiten behouden we het talent en daarmee bedrijvigheid voor de regio. 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down