Aan de slag met CO2 reductie? Fieldlab TISL helpt!

24 februari 2023

Er komen steeds meer regels om de uitstoot van broeikasgassen te verlagen. In 2030 dient de uitstoot van broeikasgassen met 50% gereduceerd te zijn. Er staat bedrijven een enorme uitdaging te wachten op dit vlak. Dit geldt ook voor de logistieke sector. Het Fieldlab TISL helpt mkb-ondernemers uit de regio Noord-Limburg om hiermee aan de slag te gaan. 
 
Samen gaan we het gesprek aan om de bron en hoeveelheid broeikasgassen van uw bedrijf in kaart te brengen. We bieden ondersteuning en geven praktische handvaten hoe u uw eigen bedrijf en processen kunt verduurzamen. Dit doen wij samen met verschillende ketenpartners, want alleen samen kunnen we zorgen voor een verandering. 
 
Wilt u meer informatie over dit project of een gesprek over hoe u uw eigen bedrijf kunt verduurzamen? Neem contact op met Fred Nooijen (projectleider Fieldlab TISL) via f.nooijen@fieldlabsnoordlimburg.nl of 06 25478725 

Blijf op de hoogte!
Alles weten over de laatste ontwikkelingen op en over de Fieldlabs? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte!
INSCHRIJVEN
De Fieldlabs zijn mede mogelijk gemaakt door De Gezondste Regio. Door middel van co-creatie en samenwerking willen we talent aantrekken, ontwikkelen en behouden voor de regio Noord-Limburg.
crosschevron-down